8 beste en betaalbare hotels in de buurt van de Borobudur-tempel

Wonderful Indonesia

Bron: Wonderful Indonesia

Wie kent de Borobudur-tempel niet? Je moet het geweten hebben met beroemd toerisme in Indonesiƫ en de rest van de wereld. Deze boeddhistische tempel heeft stevige rotsen en heeft een schoonheid die je gezien moet hebben. Naast de schoonheid van de tempel, maakt de geschiedenis en oorsprong van de oprichting van de Borobudur-tempel bezoekers nieuwsgierig. Geen wonder dat deze tempel altijd vol zit met lokale en buitenlandse toeristen.

Dit maakt de omgeving gevuld met comfortabele, goedkope en aanbevolen hotels. Voor degenen onder u die met vrienden, familie of geliefden naar de Borobudur-tempel willen gaan en in de war zijn over het zoeken naar accommodatie, zullen we de 10 beste en goedkope hotels in de buurt van de Borobudur-tempel aanbevelen,

1. Rajasa Hotel Borobudur

Dit hotel is inderdaad de eerste keuze als u de Borobudur-tempel wilt bezoeken, omdat de locatie op slechts 5 km van de Borobudur-tempel ligt. Rajasa Hotel Borobudur heeft een gebouw dat vol zit met Javaanse gebruiken. De kamerfaciliteiten zijn compleet en comfortabel. Evenzo met bevredigende hoteldiensten. Dit hotel is voldoende voor degenen onder u die met uw gezin op reis willen naar Borobudur en Magelang.

2. Eloprogo Art House Magelang

Eloprogo Art House Magelang heeft wel een naar kunst ruikend interieur. Naast het interieur heeft dit hotel ook uitzicht op prachtige bomen waardoor bezoekers zich lang thuis zullen voelen.

Eloprogo Art House Magelang biedt comfortabele kamerfaciliteiten tegen betaalbare prijzen. Als u een natuurliefhebber bent, dan zal een verblijf in Eloprogo Art House Magelang uw vakantie zeker aangenaam maken. Behalve dat het cool is, ligt de locatie van dit hotel ook dicht bij de Borobudur-tempel. Als u een motor gebruikt, duurt het slechts 15 minuten om bij de locatie van de Borobudur-tempel te komen.

3. Amrta Guest House

Niet veel anders dan Eloprogo Art House Magelang, Amrta Guest House heeft ook een zeer betoverende natuurlijke omgeving. In dit hotel zie je de uitgestrektheid van de rijstvelden ernaast. Terwijl u uitkijkt over de prachtige uitgestrekte rijstvelden, kunt u zwemmen in het zwembad dat zich in de buitenruimte bevindt. Amrta Guest House ligt op slechts ongeveer 700 meter van de Borobudur-tempel. Dit hotel ligt niet alleen dicht bij de Borobudur-tempel, maar biedt ook goedkope kamerprijzen en complete faciliteiten voor u.

4. Omah Garengpoeng Guest House

In de buurt van de Borobudur-tempel zijn inderdaad veel herbergen met een typisch Javaans herbergthema. Een daarvan is het Omah Garengpoeng Guest House. Hier zijn verschillende kamers beschikbaar die u kunt kiezen tegen een redelijk betaalbare prijs. Als u hier verblijft, wordt u verwend met uitzicht op de unieke en zeer typisch Javaanse bungalowgebouwen.

Behalve uniek te zijn, word je hier ook verwend met diverse gerechten. U kunt het Omah Garengpoeng Guest House bereiken door ongeveer 10 minuten te lopen vanaf de Borobudur-tempel.

5. Saraswati Borobudur

Dit vijfde hotel is inderdaad anders dan andere hotels in de buurt van de Borobudur-tempel. Waarom is het anders? Omdat dit hotel interessante raftingfaciliteiten heeft om uit te proberen. Naast raften beschikken de kamers van Saraswati Borobudur ook over complete faciliteiten. Perfect voor degenen onder u die op huwelijksreis willen met dierbaren, want het Saraswati Borobudur hotel heeft een romantische uitstraling.

6. Villa Menoreh Borobudur

Deze villa ligt ook dicht bij de Borobudur-tempel. Je hebt maar 10 minuten nodig om bij de locatie van de Borobudur-tempel te komen. Villa Menoreh Borobudur heeft antiek, antieke decoraties en Javaanse specialiteiten waardoor je je in een paleis waant. Deze villa heeft complete faciliteiten met comfortabele kamers, een zwembad en een tuin die klaar staat om bezoekers te verwennen.

7. Cempaka Villa Borobudur

Cempaka Villa Borobudur heeft een prachtige tuin, is rustig gelegen en zorgt ervoor dat u zich lang thuis voelt. Behalve dat je een tuin hebt, kun je hier ook slapen in joglo’s met een uniek interieur.

Deze plaats ligt heel dicht bij de Borobudur-tempel. Je kunt alleen naar de Borobudur-tempel gaan door 5 minuten te lopen. Cempaka Villa Borobudur is geschikt om vrienden mee te nemen omdat de kamers vrij ruim zijn en de aangeboden prijs toch vriendelijk op zak is.

8. Hotel Bhumi Sambhara

Hotel Bumi Sambhara beschikt over comfortabele kamers en een modern interieur. Hoewel het interieur modern is, biedt dit hotel verschillende goedkope kamerprijzen op uw verzoek, van Rp. 50 duizend tot Rp. 200 duizend. Zeer geschikt voor wie zuinig wil reizen, toch? Dit hotel ligt zeer dicht bij de Borobudur-tempel, dus u hoeft niet meer geld uit te geven voor vervoer.

Wonderful Indonesia

Als je de aanbevelingen kent voor betaalbare hotels in de buurt van Borobudur-tempel, hoef je niet meer in de war te raken waar je moet verblijven. Ken de referentie voor de verblijfplaats al, je moet ook de referentie kennen voor alle toeristische attracties rond de Borobudur-tempel. Kijk direct voor aanbevelingen alleen op de website van Wonderful Indonesia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *