Hoe Jetlag Te Verslaan Tijdens Vliegreizen

Reizen is een spannende ervaring, een waar je waarschijnlijk al lang naar uitkijkt. De wereld heeft talloze bestemmingen die u te wachten staan om te verkennen. De kans om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren over hun cultuur is spannend, maar niet elke reis moet een exotische. Als je weet hoe je moet zoeken, kun je geweldige plekken in de buurt vinden.

Als je op reis bent, moet je altijd bereid zijn om dingen te laten stelen. Maak vooraf fotokopieën van al uw belangrijke papers. U zelfs elektronische scans van deze documenten uploaden voor gemakkelijke toegang tijdens het reizen. De lokale Amerikaanse ambassade kan u helpen bij het contact met diegenen die thuis zijn, die u noodfondsen kunnen doen of helpen bij het vervangen van uw paspoort, maar niet veel anders.

Als u met meer dan één kind reist, overweeg dan om de kleding van elk kind in een grote diepvries zak te verpakken. Deze tassen kunnen met elke dag worden gelabeld, zodat de kinderen gemakkelijk de kleding kunnen vinden die ze gaan dragen. Dit voorkomt dat ze de hele koffer elke ochtend hoeven uit te pakken en vermindert ook de kans dat items thuis worden vergeten.

Voor een stressvrije vakantie begint u zich een week voor het vertrek voor te bereiden. Zorg ervoor dat uw vrienden en familie weten waar u naartoe gaat, en laat iemand door uw huis rijden om ervoor te zorgen dat alles in orde is. Installeer indien nodig een alarm. Vind iemand om voor uw huisdieren en planten te zorgen.

Om veilig te blijven tijdens het reizen in een land getroffen door armoede en criminaliteit, moet u reizen met een gids en een groep toeristen. Vermijd het dragen van sieraden en laat niemand zien hoeveel geld u met u vervoert. Ook, je moet niet vertrouwen op iemand die je niet kent.

Als u de badkamer tijdens een lange vlucht moet gebruiken, zorg er dan voor dat u uw schoenen op zet bij het betreden van het toilet. Je weet nooit wat voor soort kiemen kunnen worden op de vloer van het vliegtuig, vooral in de buurt van de commode. Wanneer je terugkeert naar je stoel, voel je vrij om je schoenen uit te schoppen.

Als u van plan bent om meer dan één nacht in een hotelkamer te verblijven, breng dan een goedkope over-the-door Organizer voor schoenen of sieraden. In plaats van het te vullen met schoenen, u de zakken gebruiken voor het opbergen van uw toiletartikelen, kamersleutel, camera, telefoon en alle andere objecten die gemakkelijk verdwalen in de strijd. De doorzichtige zakken maken het gemakkelijk om dingen te vinden, in enkele seconden.

Stop niet met het onderzoeken van prijzen nadat u uw vlucht, huurauto en hotelkamer hebt geboekt. U merkt misschien dat de prijzen nog verder zijn gedaald. Lees zeker het annuleringsbeleid van uw reserveringen aandachtig door. Als u, Annuleer uw huidige reserveringen en boek tegen de betere tarieven.

Wanneer u uw bagage verpakt, zet alles wat u nodig heeft voordat u op uw bestemming komt, bovenop. Dit zal helpen om je te houden van het graven door je hele koffer om een haarborstel of een boek te vinden. Niet alleen kan het u wat tijd en frustratie besparen, maar u hoeft zich geen zorgen te maken over dingen die eruit vallen terwijl u op zoek bent en uiteindelijk verdwaalt.

Om je sneller aan te passen aan een nieuwe tijdzone, blijf je wakker tot ten minste 20.00 uur lokale tijd. Zelfs als je moe bent, kan te vroeg naar bed gaan een jetlag verlengen door je lichaam in je thuistijdzone te houden. Je kunt sneller van je jetlag afkomen door je zo snel mogelijk aan te passen aan de huidige tijdzone.

Overweeg het gebruik van verschillende vormen van vervoer. Veel buslijnen hebben arrangementen om het nog gemakkelijker te maken. De reisprijzen zijn concurrerend, terwijl de meeste bussen schoon zijn en zijn uitgerust met stopcontacten, Wi-Fi en andere extra’s. U kunt pakketaanbiedingen van sommige lijnen vinden om uw reisplanning een fluitje van een cent te maken.

Vermijd het krijgen van een ziekte tijdens uw reis. Raak uw ogen, mond of neus niet aan en zorg ervoor dat u wat hand sanitizer meeneemt. Gebruik het nadat u uw handen in het toilet wast. Blijf gehydrateerd door mineraalwater te drinken. Vermijd ijs van de luchtvaartmaatschappij als het wemelt van bacteriën.

De wereld is een gigantische plek om te verkennen. Het maakt niet uit hoe exotisch of alledaags uw interesses zijn, er is een bestemming die gewoon op u wacht om te komen en te verkennen. Ongeacht waar u wilt reizen, een nieuwe bestemming staat altijd klaar om verkend te worden.