Pak Je Koffers! Gebruik Deze Ideeën Om Het Meeste Uit Uw Reis Te Halen

Als u financieel lijdt als gevolg van de slechte economie, zou u in de verleiding kunnen komen om uw reis plannen dit jaar te nix. Lees verder voor enkele geweldige tips voor de reiziger met een budget.

Tijdens het reizen, pak veel snacks en Munch op hen gedurende de dag. Snacks die je langer voller houden zijn het beste. Enkele goede ideeën zijn amandelen, gedroogd fruit, cashewnoten, volkoren crackers en beef jerky. Wanneer u snacks opvult die u opvullen, besteedt u minder geld aan maaltijden. Bovendien, het ondersteunt uw energie, zodat u meer Sight-Seeing overdag doen.

Een handige tip voor reizigers is om er zeker van te zijn dat er voldoende ziektekostenverzekering is om medische kosten te dekken in geval van letsel of ziekte in het buitenland. Het is vaak zo dat de binnenlandse ziektekostenverzekeringen geen uitgebreide dekking bieden voor de behandeling en hospitalisatie in het buitenland. Daarom is het belangrijk om een dergelijke dekking aan te schaffen voor de gehele duur van uw reis.

Plannen om kinderen gelukkig en bezet te houden tijdens het reizen, zal veel hoofdpijn voor iedereen voorkomen. Zet speciale Backpacks opzij voor elk kind dat u begeleidt op uw venture en vul het met goodies die hun aandacht zullen houden, amuse ze, en voer ze zelfs, indien nodig. Kleine dingen die helpen bij het passeren van tijd zoals boeken en blocnotes of reis spellen moeten volstaan en zullen een lange weg gaan in het verlichten van gedoe en verveling.

Als u naar het buitenland reist of zelfs naar een deel van het platteland dat u nog nooit eerder hebt bezocht, is het een goed idee om uw bank en creditcardmaatschappij te laten weten. Veel creditcards zijn uitgerust met fraudebescherming, waardoor transacties kunnen worden geblokkeerd waarvan het bedrijf niet zeker weet dat de kaarthouder dit heeft geautoriseerd. Verre van thuis reizen is een bijna bepaalde manier om deze sensoren te trip.

Voor het boeken van een vakantie, doe wat vergelijking winkelen. Zorg ervoor dat u een goede deal op uw vlucht en Hotel krijgt door te kijken naar de prijzen van verschillende websites. Als u op een exacte dag niet meer moet vertrekken of terugkeren, controleert u de prijs van meerdere dagen in dezelfde week. Men zou goedkoper kunnen zijn.

Als u de kluis in het hotel gaat gebruiken, raden we u aan de toetsen voor gebruik af te vegen. En zodra het vergrendeld is, drukt u op alle toetsen. Sommige medewerkers van het hotel hebben een poeder op de toetsen gezet dat wanneer een licht op hen wordt verlicht, het oplicht welke u hebt ingedrukt en dat ze dingen uit de kluis kunnen halen.

Soms is het beter om plaatsen te kiezen om te reizen waar je familie en vrienden in de omgeving hebt. U geld besparen op hotels door met een goede vriend of familielid te verblijven wanneer u reist, u het gewoon maken door ze uit te nemen voor het diner. Ze kunnen je ook alle coole sites laten zien om uit te checken, omdat ze heel vertrouwd moeten zijn met het gebied.

Deelnemen aan het loyaliteitsprogramma van een hotel kan u veel verschillende reisvoordelen bieden. Leden van deze programma’s krijgen vaak speciale bonussen die niet beschikbaar zijn voor de algemene bevolking. Sommige hotels bieden gratis internet of elke ochtend een gratis drankje voor het ontbijt. Anderen strijken gratis een paar items van je kleding. Loyaliteitsprogramma’s zijn een manier om uw hotelverblijf een beetje aangenamer te maken.

Amerika biedt veel natuurparken, met veel opties voor het avontuur naar keuze. Wanneer u beslist welk park voor u geschikt is, bepaal dan eerst hoe u wilt spelen. De natuurparken van Amerika bieden een eindeloos scala aan activiteiten. U vindt er alles van vulkanen tot witte rivierraften tot een rustige wandeling door de wildernis.

Neem een snorkel mee als je op een cruiseschip reist. In plaats van geld uit te geven aan een officiële “snorkelexcursie”, gebruik je gewoon je eigen uitrusting tijdens een dag aan wal. Snorkels nemen niet veel ruimte in beslag in je koffer, en met deze methode kun je tijdslimieten of het gedoe vermijden dat gepaard gaat met zwemmen in een groep.

Veel mensen denken dat ze dit jaar de reis moeten overslaan vanwege de huidige economische crisis. Volg dit advies en u zult in staat zijn om te reizen zonder het breken van uw bank.